Skip Ribbon Commands
Skip to main content
My ForFarmers
My ForFarmers > EN

Introductiepagina

​​​​Inloggen
Via een solide aanmeldingsprocedure beschikt u over een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de verschillende toepassingen van MyForFarmers dient u eerst in te loggen. Klik daarvoor op de "Inloggen" knop. Uw inlognaam is een 10-cijferig klantnummer. Wanneer uw klantnummer minder dan 10 cijfers bevat laat u uw klantnummer voorafgaan door één of meerdere nullen.
 
Via MyForFarmers kunt u als klant van ForFarmers 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bedrijfseigen gegevens inzien.
​De volgende zaken kunt u vinden op MyForFarmers
  • Online​ bestellen - Midde​​ls Online bestellen kunt u uw ForFarmers producten bestellen via het internet.
  • Leveringsinfo - Via leveringsinfo kunt u informatie terug vinden over reeds geleverde bestellingen.
  • Mineralenoverzicht - Mineralenoverzicht heeft de mogelijkheid om over een door u aangegeven periode, of per jaar of kwartaal uw mineralengegevens op te vragen.
  • Factuurinfo
  • Agroscoop®
​Voor klanten die gebruik maken van Melkmonitor of een van de onderstaande applicaties staan hieronder de links. Voor het inloggen gebruikt u uw nieuwe klantnummer, maar wel uw oude wachtwoord.
  • CRV Mineraal
  • Melkmonitor Melkvee
  • MelkMonitor Geiten
  • Karkasanalyse

Vragen?
Voor vragen kunt u gebruik maken van het reactieformulier op MyForFarmers. Dit formulier vindt u onder Overig / Reageren. 
U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)573 28 88 11 of een e-mail sturen naar klantenservice@forfarmers.eu. Onze medewerkers van de afdeling Klantenservice staan u tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) graag te woord. 

Wachtwoord vergeten?
Bent u uw wachtwoord vergeten, klik dan hier​ ​om een nieuw wachtwoord te genereren.

Disclaimer 
De informatie getoond in deze toepassingen, is uitsluitend bestemd voor de geautoriseerde gebruiker.Aan de gepresenteerde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud de uiterste zorg is nagestreefd, kan voor de aanwezigheid van eventuele fouten niet worden ingestaan. ForFarmers aanvaardt deswege geen enkele aansprakelijkheid.​